افزایش زمان تقاضای کار پس از فارغ التحصیلی برای دانشجویان در کانادا

بر اساس جدیدترین اخبار سازمان مهاجرتی کانادا، دانشجویان بین المللی پس از فارغ التحصیلی، ۶ ماه فرصت خواهند داشت تا تقاضا برای کار ارائه دهند.

پیش تر فرصتی که فارغ التحصیلان برای تقاضای ویزای کار داشته اند ۹۰ روز پس از دریافت آخرین نمرات خود بود که این زمان به ۱۸۰ روز افزایش یافته است. همچنین دیگر تغییر بسیار مهم صورت گرفته، حذف مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی برای دریافت ویزای کاری است که از این پس دانشجویان باید تا ۱۸۰ روز پس از فارغ التحصیلی درخواست خود را ارائه کنند.

اجازه تحصیل به طور کلی برای مدت زمان برنامه تحصیلی دانش آموز صادر می شود. با حذف این مدت زمان برای دریافت ویزای کاری به دانشجویان زمان کافی برای جمع آوری مدارک دور از استرس خواهد رسید.