اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

دریافت اقامت دائم اروپا در کمتر از ۶ ماه

سرمایه گذاری قابل برگشت ۲۸۰ هزار یورو با سود ۴ درصد

بدون نیاز به مدرک تحصیلی, زبان و حضور فیزیکی

برای کل اعضای فرزندان بالای ۱۸ سال

مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک ویژه مدیران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغلی است که سرعت و راحتی روش برایشان الویت دارد. در این روش در این روش متقاضی نیاز به دانستن و مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه ندارد و قادر خواهد بود در هر نقطه کانادا زندگی نماید. در روش مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک، که سریع‌ترین روش مهاجرت به کانادا نیز می‌باشد، متقاضی متعهد می‌گردد مبلغ ۲۲۰ هزار دلار کانادا را در اختیار دولت کانادا قرار دهد و در عوض هیچ گونه تعهدی پس از ورود به کانادا نخواهد داشت و خود و تمامی افراد خانواده قادر به کسب اقامت دائم و بدون هیچ‌گونه تعهد و شرط کانادا می‌باشند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

بر اساس گزارش‌های بین‌المللی، کانادا یکی از محبوب‌ترین کشورها با بیشترین اعتبار در جهان است و این کشور امن و مدرن، کیفیت بالای زندگی در جامعه‌ای با اقوام مختلف و با هزینه زندگی مقرون به‌صرفه به مهاجران عرضه می‌کند. متقاضیان مهاجرت به کبک که در این برنامه پذیرفته می‌شوند، ویزای اقامت دائم کانادا را بدون قید و شرط دریافت می‌کنند ومی‌توانند بلافاصله شروع به زندگی، کار و انجام کسب‌وکار در هر نقطه از کشور کانادا کنند. فرزندان مهاجرین جدید برنامه سرمایه‌گذاری نیز می‌توانند فورا در کانادا شروع به تحصیل‌کرده و به‌عنوان دارنده اقامت کانادا (در مقایسه با دانش آموزان و دانشجویان خارجی) برای تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های محلی اقدام کنند.

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در استان کبک متقاضیانی را تأییدصلاحیت می‌کند که دارای حداقل ۲ سال تجربه مدیریت تجاری تمام وقت در ۵ سال اخیر باشند. این تجربه مدیریتی باید شامل امور مدیریت، برنامه ریزی و کنترل منابع انسانی و مالی در یک شرکت یا سازمان باشد، مانند کسب و کارهای تجاری، کسب و کارهای حرفه‌ای(به شرطی که این کسب و کار خصوصی یا شراکتی دارای حداقل ۲ کارمند تمام وقت بوده باشد)، کشاورزی (مدیریت مزرعه)، دپارتمان یا آژانس‌های دولتی خارجی، سازمان‌های بینالمللی یا مدیریت صنعتی. مقامات سازمانهای مهاجرتی کانادا فقط تجربه مدریتی رامی‌پذیرند که به صورت قانونی انجام شده باشد و متقاضی دارای مجوز کار برای انجام آن بوده باشد. تجربه کاری بدون مجوز، واجد شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک نیست.

نکته مهم

دلایل انتخاب وکیل مهاجرتی

شرایط درخواست برنامه  مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک بسیار جامع تر از برنامه‌های اخذ تابعیت جزایر کارائیب است و مدارک لازم برای برنامه می تواند به راحتی باعث سردرگمی افراد بی تجربه شود. یکی از دشوارترین موارد پرونده های سرمایه گذاری کبک ارائه تاریخچه مفصلی است که نشان دهد دارایی های مالی متقاضیان به صورت قانونی کسب شده است. یک وکیل مهاجرتی متبحر با سابقه طولانی در آماده سازی پرونده های سرمایه گذاری کانادا به درستی میزان بالای جزئیاتی را که پرونده ها لازم دارند تا در این برنامه پذیرفته شوند، درک می‌کند.

اگر تصمیم دارید از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک به کانادا مهاجرت نماید، سازمان امور مهاجرتی و حقوقی “کانادا اکسپرت” با تجربیات ارزشمندی که در این زمینه دارد می‌تواند در تمامی مراحل مهاجرت به کانادا، از تهیه مدارک، نامه‌ها و گشایش پرونده تا اخذ اقامت کانادا به عنوان وکیلی امین و آگاه در کنار شما بوده و با تهیه پرونده ای کامل و بدون نقص موجب تسریع در رسیدگی به پرونده شما گردد. دریافت اقامت کانادا از طریق برنامه سرمایه‌گذاری کبک سال ۲۰۱۷ کار آسانی نیست و ممکن است پرونده های ناقص بدون درخواست ارائه مدارک اضافی یا اطلاعات رد شوند.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

  • شرط اول

    حداقل دارایی متقاضی و همسر (شامل املاک، حساب ها و بیزنس) بیشتر از ۱٫۶ میلیون دلار کانادا  (حدود ۳٫۵ میلیارد تومان) باشد

  • شرط دوم

    دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه بیزنسی به عنوان صاحب بیزنس ، مدیر رده بالای بیزنس یا پروانه مطب پزشکی فعال در ۵ سال اخیر

  • شرط سوم

    سپرده گذاری غیرقابل برگشت ۲۲۰ هزار دلار کانادا در یکی از بانکهای مورد تایید استان کبک

مزیت‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری

  • مزیت اول

    متقاضی در صورت عدم تمایل به اقامت در کبک، به دلیل داشتن اقامت دائم می تواند به سایر استانها نقل مکان کند

  • مزیت دوم

    دریافت اقامت دائم کانادا بدون تعهد و شرط سرمایه گذاری و ایجاد شغل و بیزینس در کانادا

  • مزیت سوم

    عدم نیاز به مدرک تحصیلی و یا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

در صورت تمایل میتوانید جهت ارزیابی شرایط خود و تماس با ما فرم ارزیابی اولیه (فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا) را تکمیل نمایند. همکاران ما در مدت ٢٤ ساعت شرایط شما را ارزیابی مینمایند.

آیا در این مورد به راهنمایی نیاز دارید

کارشناسان خبره سازمان مهاجرتی کانادا اکسپرت به سه روش زیر پاسخگوی سوالات شما می باشند

از طریق تلگرام و واتس آپ

می‌توانید سؤالات خود را در از طریق تلگرام و یا واتس آپ با شماره ۰۰۱۴۱۶۸۵۶۳۶۱۲  با ما در میان بگذارید. ما همراه پشتیبان شما هستیم.

تماس با دفاتر ما در ایران و کانادا

اگر سوالی در رابطه با مهاجرت به کانادا برای شما پیش آمده است میتوانید با دفاتر ما تماس بگیرید. تیم ما بهترین و سریعترین روشهای مهاجرتی را ارائه میکند.

ارزیابی رایگان مهاجرتی

جهت ارزیابی امکان مهاجرت خود فرم ارزیابی رایگان ما را با کلیک بر روی لینک زیر تکمیل کنید. همچنین در صورت داشتن سوال میتوانید از طریق تلگرام و یا عضویت در کانال ما سوالات خود را مطرح فرمائید.

 

Thanks!

روشهای تماس ۲۴ ساعته با ما: