مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد فرصتی را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا فراهم می‌سازد تا از طریق این شهر نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند، به این شرط که در این جزیره سرمایه‌گذاری کرده و کسب و کاری را مدیریت نمایند. پس از اخذ پذیرش، متقاضی با مقامات دولت کانادا در پرنس ادوارد قراردادی را امضا می‌نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می‌کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تأسیس یک کسب و کار جدید در جزیره به دست گیرد.

متقاضی باید شرایط قرارداد را برآورده سازد تا وثیقه ۲۰۰٬۰۰۰ دلاری به او بازگردانده شود. شرایط قرارداد بر اساس اهداف متقاضی که در طرح تجاری بیان شده‌اند خواهد بود. متقاضی موظف است شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد را برآورده سازد، شروط حداقل میزان دارایی خالص و میزان سرمایه‌گذاری را داشته باشد و یک وثیقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۲۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی بگذارد. از این مبلغ وثیقه، ۲۵٬۰۰۰ دلار پس از شش ماه اقامت در جزیره پرنس ادوارد مسترد خواهد شد. ۲۵٬۰۰۰ دلار دیگر پس از یک سال اقامت در جزیره و ۱۵۰٬۰۰۰ دلار باقی مانده پس از اینکه متقاضی شرایط قرارداد امانی را برآورده کرد به او بازگردانده خواهد شد.

مزیتهای مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

  •  دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  • بازگشت یک چهارم ودیعه قبل از انجام سرمایه گذاری، در صورت سکونت در استان
  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  • سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان، قبل از پرداخت ودیعه
توجه

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد:

  • شرط اول

    داشتن حداقل ۶۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا که از راه قانونی به دست آمده باشد

  • شرط دوم

    ۲۱ تا ۵۹ سال سن داشته باشد

  • شرط سوم

    داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با حداقل نمره ۴ و حداقل مدرک تحصیلی دیپلم

  • شرط چهارم

    سرمایه‌گذاری  ۲۰۰٬۰۰۰ دلاری در این استان (قابل برگشت)

  • شرط پنجم

    داشتن حداقل ۵ سال سابقه مدیریتی

در صورت تمایل میتوانید جهت ارزیابی شرایط خود و تماس با ما فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا را تکمیل نمایند. همکاران ما در مدت ٢٤ ساعت شرایط شما را ارزیابی مینمایند.