تغیر قوانین اسپانسرشیپ کانادا

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا اخیراً کلیه قوانین مربوط به مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ را تغیر داده است. این تغیرات به منظور مقابله با ازدواج‌هایی که به صورت ظاهری و فقط به قصد اخذ اقامت کانادا صورت می‌گیرد انجام شده است. در قانون جدید که از تاریخ دوم مارچ ۲۰۱۲ لازم‌الاجرا شده است و فقط شامل گروه مهاجرین به کانادا از طریق اسپانسرشیپ می‌گردد، در صورتی که فرد اسپانسر شونده پس از ورود و کسب اقامت دائم کانادا، از همسرش (اسپانسر کننده) جدا گردد، به مدت 5 سال از تاریخ اخذ اقامت دائم کانادا نمی‌تواند همسر جدید خود را اسپانسر نماید.

در حال حاضر و جهت اثبات واقعی بودن ازدواج، سختگیری‌های اداره مهاجرت کانادا به نسبت قبل افزایش قابل توجهی یافته و در صورت کمبود و یا نقص مدارک، خطر راد پرونده وجود دارد.